TIPS-telefonen

TIPS-telefonen er en tjeneste du kan ringe dersom du lurer på om du selv eller noen du kjenner kan ha – eller står i fare for å utvikle – en psykose. Telefonen er betjent mellom kl. 08:00 og 15:00 alle hverdager. Når du ringer får du snakke med en psykiatrisk sykepleier med erfaring og mye kunnskap om psykose, og om behandlingstilbud for alle typer psykiske lidelser og problemer.

Ved mistanke om psykose lager vi raskt en avtale for en samtale. Hvis det ikke er mistanke om psykose, får du råd om hvor du kan få hjelp for ditt problem. Du kan ringe anonymt også, hvis du foretrekker det. Telefonnummeret er enkelt: 51 51 59 59.
Velkommen til å ringe!

Du kan lese mer om hva som skjer når du ringer her.

Snakk med oss hvis du er bekymret for deg selv eller andre.

51 51 59 59

Hverdagerkl. 08.00–15.00