Humørsvigninger?

Ungdommer kan være humørsyke fra tid til annen, eller til og med ganske ofte. Det er normalt. Men når det ikke går over, eller er noe nytt, må en spørre seg om det kan være noe mer. Kanskje du kjenner på dette selv, eller er bekymret for en venn.

Gjerne sover han eller hun dårlig også, ikke klarer å slutte å game, kanskje han eller hun har mye angst, kanskje føler seg mistenksom, kanskje har begynt å høre skremmende stemmer eller se ting som andre ikke kan se, er forvirret?

  • Sover dårlig?
  • Gamer altfor mye?
  • Har mye angst?
  • Er mistenksom?
  • Stoler ikke på noen?
  • Hører skremmende stemmer eller se ting som andre ikke kan se?
  • Er forvirret?

Vi kan hjelpe å finne ut av det. Ring oss.

Tidlig behandling gir best resultat!

Snakk med oss hvis du er bekymret for deg selv eller andre.

51 51 59 59

Hverdagerkl. 08.00–15.00